Discussione su AVG AntiVirus Free Edition

bisogna sovrascrivere l'installazione oppure disinstallare prima la versione 2011?

Avg 12.0.1834

Update: Fixed issue with update settings conversion while upgrading from previous version.

Nuova versione 12.0.1869

AvgSys: Fixed crash in Internet Explorer that occurred in a rare software configuration.
Documentation: Help section on how to contact the customer support has been updated to cover new options in AVG 2012.
Email scanner: Subject of an e-mail message does not change when clean files in the attachment are removed by the attachment filer.
Email scanner: Fixed problem with encoding of national characters in AVG certification.
Email scanner: Subject of a spam message detected by AntiSpam is changed accordingly, however it still includes the original text as well.
Email scanner: Optimization of e-mail scanner configuration on outgoing messages.
Prevalence: Fixed issue with crash while cloning AVG settings via Settings Manager.
Safe Search: Fixed text injected into Facebook notes field.
Setup: Fixed issue with progress bar display during installation, and unistallation.
Setup: Fixed issue with installation progress not being correctly displayed in Chinese localization.
Setup: Fixed the registration of AVG Diagnostic File.
Setup: Fixed issue with failure on predefined configuration.
Update: Deleted shortcuts are not recreated during update.
Update: Fixed issue with WinXP x64 registry limitations.
User Interface: Optimized display of embedded browser pages.

ERCOLINO ha scritto:
Avg 12.0.1834

Update: Fixed issue with update settings conversion while upgrading from previous version.

ciao ercolino scusami avg a me mi da' 12.0.1872 nn capisco come mai. e nn la 12.0.1834 mi sa dire come mai grazie.

agassi2006 ha scritto:
ciao ercolino scusami avg a me mi da' 12.0.1872 nn capisco come mai. e nn la 12.0.1834 mi sa dire come mai grazie.
È un aggiornamento minore... ;)

agassi2006 ha scritto:

L'ultima versione era la Free 12.0.1869 (04/11/11) ,sicuramente ne hanno appena rilasciata una nuova ,lo change log non è ancora disponibile

ERCOLINO ha scritto:
L'ultima versione era la Free 12.0.1869 (04/11/11) ,sicuramente ne hanno appena rilasciata una nuova ,lo change log non è ancora disponibile

Change log versione 12.0.1872

Safe Search: Safe Search is no longer in conflict with Australian Taxation Office website.

Changelog versione 12.0.1873

FIXES & IMPROVEMENTS

Safe Search: Safe Search is no longer in conflict with Australian Taxation Office website.
Safe Search: Fixed Toolbar "unable to connect to AVG" issue.

nuova versione di avg del 13\12\11

a me mi risulta una nuova versione che e' 12.0.1890 e' stata cambiata a voi nn risulta?

VIANELLO_85 ha scritto:
Confermo la nuova versione 1890 ;)

FIXES & IMPROVEMENTS

Email Scanner: Fixed issue with wrong e-mail certification.
Link Scanner: Fixed data corruption when connecting to https servers through proxy.
Link Scanner: Fixed possible corruption of deflate encoded data.
Setup: Update does not request computer restart if Safe Search only is installed.
Toolbar: New version of toolbar implemented.
Update: Deleted shortcuts are not recreated during update.

VIANELLO_85 ha scritto:
Nuova versione 2012.0.1901

Ora avg serch funziona con FF 9.0

scusami VIANELLO CHE cosa significa ORA AVG SERCH FUNZIONA CON FF 9.0

grazie della risposta e tanti auguri a tutti di buone feste. ciao

VIANELLO_85 ha scritto:
Nuova versione 2012.0.1901

Ora avg serch funziona con FF 9.0
FIXES & IMPROVEMENTS

Toolbar: Implemented new toolbar supporting Firefox 9.
Safe Search: Firefox 9 support implemented in Safe Search component.

Indietro
Alto Basso